F.v. Lars Petter Sjøvold, Ingrid Dahl Furunes, Per Anders Folladal, Amanda Sotberg, Ingunn Figenschou Eggen, Tore Svartås, Tove Strand Trana, Harald Morten Steen. (Ikke tilstede: Håkon Okkenhaug)
F.v. Lars Petter Sjøvold, Ingrid Dahl Furunes, Per Anders Folladal, Amanda Sotberg, Ingunn Figenschou Eggen, Tore Svartås, Tove Strand Trana, Harald Morten Steen. (Ikke tilstede: Håkon Okkenhaug)

– Årets utgave av Industriens Dag skal vise mulighetene som ligger i bærekraft og omstilling

Framtida blir aldri slik vi tror den skal bli. To ting vet vi med sikkerhet: Vi må endre oss raskere og vi må bli mer bærekraftige. Koronaviruset som herjer er det konkrete beviset på det første. Kommer du på årets Industriens Dag, med tema «Muligheter i bærekraft og omstilling», får du helt sikkert noen ideer om hvordan du kan gjøre bedriften mer robust i møte med framtida. 
 
Bærekraft har vi snakket om i mange år. Mye kan puttes inn i det begrepet. På selve fagkonferansen vil du få se hvordan vi gjennom å løfte i flokk kan gi din bedrift nye muligheter for å skape lønnsom forretning. Industrinavet i Trøndelag bruker FNs bærekraftmål 17, «Sammen for å nå målene», som rettesnor for dette arbeidet. Framtida er sirkulær, ikke lineær. Det krever nye former for samarbeid.
 
Vi har sikret oss kompetente innledere i toppklasse som vil gi oss faglig påfyll for å forstå utviklingen og se mulighetene som ligger der. Interessant blir det også å høre alle de gode lokale eksemplene på bedrifter som har grepet mulighetene som ligger i bærekraft og omstilling.
 
Målet for konferansen er inspirasjon og kunnskap, samt at vi skal befeste posisjonen som en klynge som skaper positive spiraler for bedrifter med mennesker som tar grep om framtiden! 
 
Programkomiteen Industriens Dag 2020
 
 
Følg oss gjerne på Facebook for å få med dere siste nytt og når påmeldingene til de ulike arrangementene for Industriens Dag 2020 åpner!