Velkommen til Industriens Uke, hvor Industrinavet i Trøndelag setter industrien og samfunnets vekst i sentrum.

Når enkeltbedrifter driver fram innovasjon og vekst, skapes ikke verdier og arbeidsplasser for én bedrift alene; Hele industribransjen og samfunnsstrukturen i regionen påvirkes.

Vi løfter frem de betydningsfulle ringvirkningene som industrien skaper, i liten og stor skala. I Verdal ligger Norges tredje største industripark, og i Levanger finner vi noen av regionens største arbeidsgivere. Vi skal på bedriftsbesøk i begge kommuner, og vi skal på konferanse på Stiklestad.
Under Industriens uke tilbyr vi et spennende program med inspirerende foredrag, engasjerende møteplasser og rikelig med nettverksbygging. Her får du muligheten til å møte bransjekolleger, dele erfaringer og diskutere hvordan vi sammen kan fortsette å skape positive ringvirkninger.

Noe av det aller viktigste med Industriens Uke er samtalene og møtene. Vi skaper rammene og legger alt til rette for at alle skal gå ut av uka med nye inntrykk og ny kunnskap. Det er likevel dere som skaper magien, når dere ser verdien av denne helt unike møteplassen; Aktører fra hele økosystemet, fra alle samfunnslag og bransjer, møtes til læring, samtaler, latter og nye bekjentskaper.

Industrien Uke oppsummert:

Mandag 18.november: Bedriftsbesøk på AKER SOLUTIONS

Nederst på Ørin ligger verftet som en diamant i Norges tredje største industripark. I april åpna de Verdal Production Line (VPL), som huser en toppmoderne og helautomatisert produksjonshall med robotisert produksjon i verdensklasse.

I to puljer, med en begrensing på 30 personer i hver pulje, busser vi besøkende inn på området og inn i VPL for en spennende presentasjon av dette helt fantastiske anlegget.
PULJE 1: 08:30 - 09:30
PULJE 2: 10:00 - 11:00

Tirsdag 19. november: MØTEPLASSEN på Verdal vgs (egen påmelding)
Her samles over tusen ungdommer og regionens fremtidige arbeidsgivere under samme tak.

Næringslivet får møte våre unge håpefulle, og ungdommen får et innblikk regionens bedrifter og et bedre grunnlag for å ta de valg de står overfor.

De bedrifter som forstår verdien av å presentere seg på best mulig måte, kan ha rekruttert sine viktigste, fremtidige arbeidstakere før dagen er omme.

Hit kommer tiendeklassinger og videregåendeelever fra Steinkjer, Inderøy, Verdal,  Levanger, Frosta og Snåsa.

Påmelding til Møteplassen her

Tirsdag kveld, 19. november: INDUSTRITAPAS på SNK
Tradisjon tro inviterer vi aktørene i næringslivet til en hyggelig nettverksmiddag i forbindelse med Industriens Uke. Det blir nydelig mat og drikke, med lokale smaker i flotte rammer på Stiklestad.

Lett underholdning blir det også underveis i kvelden.
Dette er et unikt nettverksarrangement med lave skuldre og hyggelige omgivelser, hvor du møter andre aktører fra egen region, blir kjent, knytter kontakter og bygger nettverk.

Onsdag 20. november: Den store FAGKONFERANSEN på SNK
Dette er dagen for faglig påfyll, spennende foredrag, inspirasjon og opplysning.

Hjørnesteinsbedriften Aker Solutions skapte store ringvirkninger da de halte i land enorme kontrakter i fjor. Ringvirkninger som allerede satt merkbare spor i regionen. Det kommer verftsdirektør Leiv Låte for å reflektere rundt.

I juni ble det klart at Ritek sikret seg kontrakt med tyske KNDS Deutschland om bygging av 37 av de 54 nye Leopard-stridsvognene Norge har bestilt. Kontrakten er verdt mellom 300 og 500 millioner og Ritek ser stor verdi av å benytte seg av lokale leverandører på en slik måte at dette vil berøre svært mange bedrifter på Innherred direkte. Få med deg daglig leder Jan Marius Reppes presentasjon på Fagkonferansen.

Helseforetaket Helse Nord-Trøndelag er regionens største arbeidsgiver med nesten 3000 ansatte. Annamaria Forsmark styrer bedriften og diskuterer ringvirkningene helseforetaket har på regionen rundt seg, under årets Fagkonferansen.

Vi får også besøk av Hycast fra Sunndalsøra, som er kåret til Norges smarteste industribedrift 2024!  Hycast er et teknologiselskap, som med kontinuerlig forskning og utvikling har etablert seg som en ledende internasjonal aktør innen prosessteknologi.

Sparebank1 SMN løfter blikket og analyserer samfunnsøkonomien som påvirker hele nærigslivet. Samfunnsøkonom Harald Magnus Andreassen presenterer en ringvirkningsanalyse og konserndirektør Vegard Helland går gjennom Konjunkturbarometeret.

Som alltid på Fagkonferansen blir det flere historier med lokal forankring. Vi byr på spennende innfallsvinkler fra mennesker i sentrale posisjoner i vår egen region. Og noen overraskelser.

I helhet handler den store Fagkonferansen om samskaping og om sammenhengene mellom store og små faktorer i regionen vår og hvordan disse påvirker næringslivet - fra de store konsernene til de bitte små bedriftene.

Lasse Berre, nestleder i styret for Næringsforeningen i Trondheimsregionen, leder for Samhandlingsforum for store og strategiske arrangement, og tidligere styremedlem i Helse Midt-Norge, har hatt en sentral rolle i arbeidet med VM på ski 2025. Til Fagkonferansen kommer han for å belyse ringvirkningene av store arrangementer, med særlig fokus på Nasjonaljubileumet i 2030 og viktigheten av at næringslivet og organisasjoner forstår sin rolle i å skape samfunnsmessige ringvirkninger.

Vi avslutter dagen med et inspirasjonsforedrag. Hele Norges Harald Eia holder foredrag om norsk arbeidsliv. Hans formidlingsevne og dype analytiske kompetanse sikrer at vi sitter igjen med både et smil og noen nye innsikter etter dagen.

Mer detaljer om programmet kommer fortløpende.

Torsdag 21. november: Bedriftsbesøk hos RITEK
Nå kan du bli med på spennende omvisning hos vår medlemsbedrift, Ritek. Storkontrakten de sikra i vår, har allerede skapt ringvirkninger i regionen, og vil skape synergieffekter i lang tid fremover.

Med en begrensning på 30 personer per omvisning, kjører vi to puljer gjennom anlegget på omvisning.
PULJE 1: 08:30 - 09:30
PULJE 2: 10:00 - 11:00

Om prisen: 2500 er totalprisen for alle arrangement.
I påmeldingsskjemaet melder du deg på hvert enkelt tilbud, og betaler kun for det du melder deg på. 

Iframe Eksempel

Påmeldingsskjema